Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 9
Ga naar:   

Dagje Julianatoren

15 oktober 2016
Vandaag zijn we samen met tante Maartje en de kids naar de Julianatoren geweest. Papa ging nl. met oom Pieter en de buurman het dak van de bijkeuken vernieuwen. En daar kunnen ze ons niet zo goed bij gebruiken. Dat vonden wij helemaal niet erg want wat is er nu leuker dan samen met je neefje en nichtjes je een hele dag uitleven in de Julianatoren!
Wat hebben we een schik gehad. Het woord "bang" kennen we niet al vond Esmee aan het begin sommige dingen wel spannend maar dat weerhield haar er niet van om er gewoon in te gaan! Zelfs de achtbaan was niet eng genoeg:-) Dat was toch wel de favourite attractie van de dag. We hebben het niet geteld, maar ze zijn er zeker wel 10x in geweest! 
Omdat het deze dag niet heel erg mooi weer was, was het lekker rustig en konden we in de meeste dingen gelijk weer gaan. Van de miezer-regen hadden wij geen last, maar gelukkig was het tussendoor ook best wel eens droog. Kijk maar naar de foto's wat wij allemaal uitgespookt hebben:-)!

Weer naar school!

22 augustus 2016
Vandaag is er dan echt een einde gekomen aan 6 weken vakantie en mogen we vanmiddag weer naar school! We hebben er weer ontzettend zin in. Thuis zijn is leuk maar nieuwe dingen op school en spelen met vriendjes/vriendinnetjes is bijna nog leuker:-)
Demi zit nu in groep 4 bij meester Kortenhoff (wat reuze interessant een meester!) en Esmee heeft juf Everinda en na de herfstvakantie komt juf Alieke op donderdag en vrijdag. Dat wordt vast leuk!
 

Hiep hiep hoera; Esmee 5 jaar!

17 juni 2016
Wat een feest is het vandaag. Esmee is 5 jaar geworden! Wat heeft ze er lang naar uitgekeken maar vandaag was het dan eindelijk zover.
Omdat het vandaag vrijdag is, is ze vandaag gezellig thuis en kunnen er veel mensen komen om haar te feliciteren. Vanmorgen waren Opi en Omi er, tante Maartje met Ilse, tante Franciska met Cécile, tante Carolien met Ezra en Thirza en tante Annet met Joas en Lucas en tante Paula met Jesse en Irene. Wat een gezelligheid! Ze kreeg mooie potloden, een ringetje, een houten kassa, stickers, een puzzel, een knutselpakket en een leuke spaarpot die ze zelf kan versieren.
Toen vanmiddag opa en oma Marchal kwamen kreeg ze ook nog centjes voor in mijn spaarpot. Ook kwamen tante Jeanette en Daphne en Femke nog even om het hoekje kijken.
Van papa en mama heb je prachtige nieuwe skeelers gekregen, van Demi kreeg je het spel Twister en van Joshua kreeg je nog een stickerboek. Wat ben je verwend zeg!
 

Schoolreis Demi/ kinderboerderij Esmee

09 juni 2016
Ja, ja, vandaag was het dubbel feest! Demi ging vandaag - voor het eerst met een echte grote bus - op schoolreis naar het Openluchtmuseum in Arnhem en Esmee ging vanmorgen met de klas naar de kinderboerderij in Ede!
Wat een feest zeg. Ze hebben allebei genoten van deze prachtige en zonnige dag.

Eindelijk weer een berichtje;-)

24 mei 2016
Tja, die mama van ons is er één hoor. Besluit ze om een site voor ons te maken en wat denk je, schrijft ze er gewoon drie maanden niks op. Moeders....

Maar goed, de moed is weer bij elkaar geraapt en hopelijk gaat het nu toch echt vaker gebeuren om iets te plaatsen. Het is natuurlijk wel leuk voor later en voor nu uiteraard ook;-)

Met ons gaat het allemaal erg goed! Demi vermaakt zich uitstekend in groep 3. Op dinsdagmiddag mag ze altijd naar de speergroep waar ze bezig om de gebarentaal zich eigen te maken. Ontzettend leuk en leerzaam.

Esmee gaat ook elke dag met veel plezier naar school. Ze geniet van alle vriendjes en vriendinnetjes en morgen mag ze al naar haar 5e kinderfeestje. Populier genoeg..

Joshua is nog elke dag gezellig thuis bij mama. We genieten ontzettend van elkaar. Wat een heerlijke mannetje is het! Bijdehand genoeg;-)

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.